Je bekijkt nu Transportkosten Bonaparte Keramiek 2022

Transportkosten Bonaparte Keramiek 2022

  • Bericht auteur:
  • Bericht gepubliceerd op:23/12/2021
  • Berichtcategorie:Nieuws

Ook in 2022 levert Bonaparte Keramiek het beste en meest uitgebreide assortiment biscuit aardewerk. Door heel Nederland en België. De inhoud van onze pakketten dient uiteraard compleet en heel bij jou afgeleverd te worden. Bonaparte Keramiek werkt hiervoor samen met Beentjes Transport in Heerhugowaard. Zo garanderen wij een snelle en zorgvuldige levering. Lees hier meer over de Transportkosten Bonaparte Keramiek 2022.

Biscuit-gebakken aardewerk is kwetsbaar materiaal. Uiteraard leveren we je bestelling zonder schade bij jou af. Hiervoor maakt Bonaparte Keramiek gebruik van Beentjes Transport in Heerhugowaard.

Beentjes Transport is een familiebedrijf. De bezorgers kennen de pakketten van Bonaparte Keramiek als geen ander. Al meer dan 10 jaar levert Beentjes onze zendingen netjes en stipt af. Door heel Nederland en België!

Bonaparte Keramiek - Beentjes Transport

Stevige en sterke pakketten

Wij verpakken het aardewerk stevig in kartonnen dozen. Met inpakfolie beschermen we je pakket tegen vocht. Het verpakkingsmateriaal is meestal al eerder gebruikt. Hierdoor ziet het pakket er niet altijd even mooi uit, maar is het wel stevig en sterk. En zo leveren wij een bijdrage aan het milieu. Meer informatie over onze transporten lees je op Bestellen en bezorgen.

Transportkosten Bonaparte Keramiek 2022

Ondanks de logistieke uitdagingen van de laatste tijd, heeft Bonaparte Keramiek weinig last gehad van vertragingen. Om onze service ook in 2022 te blijven garanderen, zijn onze transportkosten verhoogd.

Hieronder vind je een overzicht van de transportkosten die wij in 2022 rekenen. De transportkosten naar België worden in de loop van 2022 aangepast. Onderstaande kosten zijn exclusief btw.

Transportkosten NL BE Bonaparte Keramiek 2022 - Overzicht

Vragen? Neem contact met ons op!