Je bekijkt nu 1 maart 2021 – De verandering – Gerry Klaver

1 maart 2021 – De verandering – Gerry Klaver

Gerry Klaver: En dan is het ook voor mij zover: tijd om Bonaparte Keramiek los te laten. Gelukkig heb ik een voortreffelijke vervanger gevonden in mijn schoonzoon Jeroen Geelhoed. Als nieuwe eigenaar zal Jeroen zorg dragen voor dezelfde kwaliteit en service die je van Bonaparte Keramiek gewend bent.

Natuurlijk blijf ik op de achtergrond aanwezig en zal, zeker de komende periode, voor het mailcontact en alle daaruit voortvloeiende vragen op keramiekgebied zorgen. Jeroen heeft de dagelijkse leiding en is verantwoordelijk voor de gang van zaken binnen Bonaparte Keramiek. 
Voor de klanten van Bonaparte Keramiek verandert er eigenlijk weinig tot niets, behalve dat het dagelijkse aanspreekpunt van Bonaparte nu Jeroen is.

Ik wil iedereen bedanken voor de vele leuke contacten, boeiende gesprekken en leerzame momenten.

Hartelijke groet, Gerry Klaver.


Het avontuur – Jeroen Geelhoed

Jeroen Geelhoed: Voordat de stevig ingepakte (vaak op Gerry’s creatieve manier) pakketten van Bonaparte keramiek voor je deur staat, is er achter de schermen al een hoop werk verzet. De afgelopen maanden heb ik met Gerry mee gedraaid en allerlei facetten van de webwinkel ervaren die het zo leuk maken om met biscuit te werken. En alvast kennis gemaakt met enkelen van jullie.

Voor iedereen die ik binnenkort als nieuwe eigenaar van Bonaparte Keramiek zal spreken, mijn naam is Jeroen Geelhoed. Ik ben getrouwd met Ilse Klaver en samen met onze dochter Bo en pup Cliff woon ik in Amsterdam. Al enkele jaren ben ik online actief met het magazine/webwinkel Modern Myths. Ik kijk er naar uit om het avontuur aan te gaan en de online kennis die ik heb op gedaan toe te passen op Bonapartekeramiek.nl.
Met als doel om dezelfde hoge kwaliteit biscuit te leveren die je van Bonaparte keramiek gewend bent.

En natuurlijk zal ik die stevig ingepakte pakketten op dezelfde creatieve manier blijven versturen zoals Gerry dat al jaren deed. Tot in de webwinkel!

Jeroen Geelhoed – Bonaparte Keramiek.