Bonaparte Keramiek - Bestellen en bezorgen

Bonaparte Keramiek – Bestellen en bezorgen: Via de webshop kun je eenvoudig bestellen. Alle artikelen zijn per stuk te bestellen. Het grootste gedeelte wordt ook per doos verkocht met een aantrekkelijke korting. De factuur ontvang je via de mail. De prijzen in de webshop zijn exclusief B.T.W.

Wij bezorgen binnen Nederland en België.

Onze klantenkring is heel divers: Instellingen met dagactiviteiten, keramisten, workshops, scholen en ook degenen die af en toe keramiek maken en het laten stoken bij een bedrijf of keramist. Ook niet-keramisten weten Bonaparte Keramiek te vinden en beschilderen borden met verf om het daarna af te lakken.

Verzending en bezorging

Het biscuit aardewerk wordt stevig verpakt in kartonnen dozen en extra beschermd tegen vocht. Het verpakkingsmateriaal is meestal al eerder gebruikt, waardoor het pakket er niet altijd even mooi uitziet maar wel stevig en sterk is. En zo leveren, ook wij, een kleine bijdrage aan het milieu.

Erg kwetsbare of grote bestellingen gaan op een pallet. Het bezorgen van ons biscuit gaat via transportbedrijf Beentjes Transport, waar ook de opslag is. De chauffeurs weten dat de Bonaparte artikelen breekbaar zijn en gaan dan ook extra zorgvuldig met deze bestellingen om.

Niet-breekbare producten als penselen en accessoires worden met PostNL verstuurd. 

Het verzendgewicht is het gewicht van het artikel met de verpakking die nodig is om het artikel te beschermen tijdens het transport. Neem nooit een beschadigd pakket aan.

Mocht het gebeuren dat er achteraf toch van breuk sprake is of dat een artikel een beschadiging heeft: Maak dan een foto en stuur deze, binnen een week, naar ons toe. Dan gaan we daarna in overleg of je een vervangend artikel wil ontvangen bij een nieuwe bestelling of dat we je factuur aanpassen.

Levertijd en betaling

Zodra de bestelling bij ons binnen is sturen wij je de factuur per mail. Wij verzenden de bestellingen twee maal per week. De avond voor de bezorgdatum ontvang je een mail met het tijdstip van afleveren.

Bonaparte Keramiek - Bestellen en bezorgen: Bezorgkosten

Transportkosten NL BE Bonaparte Keramiek 2023 - Compleet

Retouren

Het terugsturen van het biscuit aardewerk is niet mogelijk. Wij besteden de grootste zorg aan het breukvrij en smetvrij houden van de artikelen. Een niet zichtbare breuk kan bij ondeskundig vervoer makkelijk ontstaan. Ook vingerafdrukken op het biscuit, waardoor vlekken ontstaan in het glazuur, zijn dan niet meer uit te sluiten. Zolang de artikelen direct vanuit Bonaparte Keramiek worden verstuurd zijn deze gaaf en schoon.

Ons magazijn in Heerhugowaard

Ophalen kan bij de opslag van Beentjes in Heerhugowaard of op Amsterdam IJburg. Graag in overleg met Jeroen, want de loods is niet toegankelijk voor onbevoegden.

Bonaparte Keramiek - Bestellen en bezorgen: Algemene voorwaarden

Klik hier voor onze algemene voorwaarden.