Je bekijkt nu Onze nieuwe website

Onze nieuwe website

  • Bericht auteur:
  • Bericht gepubliceerd op:24/12/2021
  • Berichtcategorie:Nieuws

Welkom op de nieuwe Bonaparte Keramiek website! Al meer dan 10 jaar levert Bonaparte Keramiek het meest uitgebreide assortiment biscuit aardewerk. De komende tijd willen we onze webwinkel uitbreiden met nieuwe producten en nog meer keuze. Daar hoort ook een nieuwe website bij. Lees hier meer over de nieuwe Bonaparte Keramiek website.

Bonaparte Keramiek heeft een nieuw jasje. Of, nog beter, een nieuw glazuurtje. Onder dit nieuwe glazuurtje vind je ons vertrouwde assortiment biscuit aardewerk terug. Via de “winkel” knop en het menu bovenin kun je snel naar de productcategorieën die je van ons gewend bent. In de loop van 2022 zal Bonaparte Keramiek haar assortiment nog verder uitbreiden.

De nieuwe Bonaparte Keramiek website

Wat is nieuw?

In deze nieuwe versie van de Bonaparte Keramiek webwinkel zijn enkele handige functies toegevoegd. Zo kun je al onze producten nu aan een “favorietenlijstje” toevoegen en is het mogelijk om een persoonlijk klantaccount aan te maken. Zo kun je producten die je vaker koopt snel terugvinden en krijg je daarnaast inzicht in je bestelgeschiedenis.

Uiteraard kun je ook je adresgegevens en extra verzendinformatie opslaan, zodat je die niet bij elke bestelling opnieuw hoeft in te voeren. Tevens kun je nu afrekenen met iDEAL en Bancontact. Daarnaast heeft het aanmeldformulier voor onze nieuwsbrief een prominente plek gekregen op de website. Ben je nog niet geabonneerd op de Bonaparte Keramiek nieuwsbrief, vergeet dan niet je e-mailadres achter te laten. Via de nieuwsbrief houden we je op de hoogte van nieuwe producten en ander leuk nieuws rond ons biscuit aardewerk.

Mijn Bonaparte Keramiek account

De nieuwe Bonaparte Keramiek website – Werk van onze klanten

Op de homepage van Bonaparte Keramiek vind je voortaan in de rubriek Galerie inspiratie van onze klanten. Ons onbewerkte biscuit keramiek wordt op uiteenlopende creatieve manieren afgewerkt en het resultaat zie je in de galerie.

Wil je ook een foto van je werk in onze galerie terugzien? Neem dan contact met ons op!

Bonaparte Keramiek galerie

Aangepaste verzendkosten

Ook de wijze waarop we de verzendkosten berekenen is aangepast in de nieuwe webshop. Gelukkig heeft Bonaparte Keramiek (nog) weinig hinder ondervonden van de wereldwijde logistieke uitdagingen van vandaag de dag. Toch hebben we onze verzendkosten moeten aanpassen.

De transportkosten voor ons keramiek zijn iets verhoogd en de onderverdeling in het gewicht van de pakketten is aangepast. Lees er alles over in het bericht Transportkosten Bonaparte Keramiek 2022 of op de pagina Bestellen en bezorgen. In de loop van 2022 zullen ook de transportkosten naar België verder worden aangepast.

De nieuwe Bonaparte Keramiek website in 2022

Met deze nieuwe Bonaparte Keramiek website is een eerste stap gezet in het uitbreiden van ons assortiment en dienstverlening. In de loop van 2022 zullen we nog meer nieuws brengen. Uiteraard vind je die nieuwe stappen terug in onze webwinkel. Via de nieuwsbrief en op Facebook kondigen we het nieuws aan.

Bonaparte Keramiek wenst je tot slot fijne feestdagen en een geweldig 2022. Mocht je vragen hebben over onze webwinkel of de nieuwe website, laat het ons vooral weten!

Biscuit aardewerk selectie van hoge kwaliteit