Bonaparte Keramiek – Glazuren

Het aanbod glazuren van Bonaparte Keramiek wordt regelmatig aangevuld en uitgebreid. We leveren op dit moment glazuren van Mayco. Onze glazuren zijn gemakkelijk in gebruik, veilig, niet giftig en voedselveilig.

Mayco Foundations

Ons assortiment Mayco Foundations is de perfecte basis voor een perfect design. De Foundations glazuren zijn gemakkelijk in gebruik en zeer geschikt om als basiskleur voor je project te gebruiken. Ook kun je deze glazuren gebruiken als achtergrondkleur, decoratieve kleuren of voor puur kleurgebruik.

Mayco Foundations zijn ideaal in combinatie met Mayco Stroke & Coat. Bekijk ons assortiment.

Foundations kleuren

Het kleurenpallet van de Mayco Foundations biedt je een solide basis om je ontwerpen mee uit te voeren. De kleuren zijn speciaal ontwikkeld om te combineren met Mayco Stroke & Coat. De glazuren zijn niet giftig en voedselveilig. De kwaliteit is gegarandeerd tot 1000°C.

Superieure dekking

Met Foundations kan je elke vorm van een ondergrond voorzien van twee tot drie laagjes glazuur. De dunne, soepele samenstelling van Foundations maakt het aanbrengen van een laag zeer eenvoudig. Het glazuur glijdt soepel over het biscuit. Het is daarbij niet nodig om het biscuit voor te glazuren. Dit zorgt ervoor dat je minder glazuur hoeft te gebruiken en dus minder kosten hebt. Ook kun je Foundations gebruiken als onderlaag om je ontwerp daarna met Mayco Stroke & Coat perfect af te maken.

Een glanzende afwerking

Na het stoken krijg je met Foundations een mooi, glanzend resultaat. Dit zorgt ervoor dat je je werk daarna niet nog extra hoeft af te werken met een glanzend transparant glazuur. Na het glazuren met Foundations kan je je project nog dezelfde dag stoken. Wil je je werk, na gebruik met Foundations, alsnog in een transparant glazuur dompelen, dan krijg je na het stoken nog steeds een mooi, glanzend resultaat dat voedselveilig is.

Eenvoudig in gebruik

1) Kies een Foundations kleur
2) Gebruik een zacht waaier penseel. Breng twee tot drie lagen glazuur aan met een zacht waaier penseel op het totale oppervlak van het biscuit, inclusief de voorkant, achterkant, zijkanten en de boven- en onderkant. Laat het biscuit drogen tussen het aanbrengen van de verschillende lagen.
3) Het is nu mogelijk om een design te schilderen met bijvoorbeeld Stroke & Coat bovenop het aangebrachte Foundations glazuur.
4) Stook tot 1000°C

Ons aanbod

Mayco Foundations glazuren zijn verkrijgbaar in 473 ml fles of in een 118 ml potje. Verschillende basiskleuren zijn ook te bestellen in groot formaat: 3,78 l. Foundations glazuren zijn meteen klaar voor gebruik.

MAYCO FOUNDATIONS VOORDELEN

– Goedkoper dan verf
– Bespaar op transparant glazuur
– Tijdsbesparing
– Eenvoudig aan te brengen
– Soepele dekking
– Lichte Stroke & Coat kleuren komen beter naar voren op een donkere Foundations basis

Homepage Bonaparte Keramiek - Glazuren 1024 x 1024