BESTELLEN EN BEZORGENBestellen

 
Via de webshop kun je eenvoudig bestellen. Alle artikelen zijn per stuk te bestellen. Het grootste gedeelte wordt ook per doos verkocht met een aantrekkelijke korting.
De factuur ontvang je via de mail. De prijzen in de webshop zijn exclusief B.T.W.

Wij bezorgen binnen Nederland, België en Frankrijk.

Onze klantenkring is heel divers: instellingen met dagactiviteiten, keramisten, workshops, scholen en ook degenen die af en toe keramiek maken en het laten stoken bij een bedrijf of keramist. Ook niet-keramisten weten Bonaparte Keramiek te vinden en beschilderen borden met verf om het daarna af te lakken.Verzending en bezorging

 
Het biscuit aardewerk wordt stevig verpakt in kartonnen dozen en extra beschermd tegen vocht. Het verpakkingsmateriaal is meestal al eerder gebruikt, waardoor het pakket er niet altijd even mooi uitziet maar wel stevig en sterk is. En zo leveren, ook wij, een kleine bijdrage aan het milieu.
Erg kwetsbare of grote bestellingen gaan op een pallet. Bezorgen gaat via ons Transportbedrijf Beentjes, waar ook de opslag is. De chauffeurs weten dat de Bona artikelen breekbaar zijn en gaan dan ook extra zorgvuldig met deze bestellingen om.

Het verzend gewicht is het gewicht van het artikel met de verpakking die nodig is om het artikel te beschermen tijdens het transport.

Neem nooit een beschadigd pakket aan.

Mocht het gebeuren dat er achteraf toch van breuk sprake is of dat een artikel een beschadiging heeft: maak dan een foto en stuur deze, binnen een week, naar mij toe. Dan gaan we daarna in overleg of je een vervangend artikel wil bij een nieuwe bestelling of dat ik de factuur aan pas.Levertijd/betaling

 
Zodra de bestelling bij ons binnen is sturen wij je de factuur per mail.
Wij verzenden de bestellingen twee maal per week.

De avond voor de bezorgdatum ontvang je een mail met het tijdstip van afleveren.Bezorgkosten

 
Gewicht pakketNederlandBelgië
Tot 10 kg€ 8,80€ 28,60
10-20 kg€ 11,00€ 35,20
20-30 kg€ 15,40€ 38,50
30-40 kg€ 19,80€ 44,00
50-100 kg€ 22,00€ 47,00
 Retouren

 

Het terugsturen van het biscuit aardewerk is niet mogelijk. Wij besteden de grootste zorg aan het breukvrij en smetvrij houden van de artikelen en een niet zichtbare breuk kan bij ondeskundig vervoer makkelijk ontstaan. Ook vingerafdrukken op het biscuit, waardoor vlekken ontstaan in het glazuur, kan ik dan niet meer uitsluiten.
Zolang de artikelen direct vanuit Bonaparte worden verstuurd weet ik dat de artikelen gaaf en schoon zijn.

Als je wilt kun je de artikelen altijd eerst komen bekijken in Heerhugowaard.


Ons magazijn in Heerhugowaard

 
Ophalen kan bij de opslag van Beentjes in Heerhugowaard. Graag in overleg met Gerry, want de loods is niet toegankelijk voor onbevoegden.
Algemene voorwaarden Bonaparte Keramiek

Onze algemene voorwaarden vind je hier